Hevder Rekdal vurderer å hente tidligere elev til Rosenborg

Publisert kl14 januar 2022 19:56 by Jakob K. Gregersen

RBK-SJEF: Kjetil Rekdal. | Skjermdump

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Kjetil Rekdal har startet jobben med å gjenreise Rosenborg.

Som vanlig, i hvert fall om man ser på de siste årene, blir det store utskiftninger på Lerkendal før sesongstart.

Ikke bare på trenersiden er det stor aktivitet: Flere store navn har forlatt Trondheim og for øyeblikket står klubben med kun et par midtstoppere på lønnslisten.

Med andre ord er det åpenbart at noe av det første Rekdal og sportssjef Micke Dorsin samarbeider om er forsterkninger i forsvarsleddet.

Nylig meldte Adresseavisa (krever innlogging) at Kjetil Rekdal vurderer å hente en spiller han hadde i HamKam forrige sesong.

Spilleren det dreier seg om er Sam Rogers som var utlånt til Briskeby sist høst. 22-åringen signerte en permanent avtale med klubben så sent som 1. januar.

Ifølge rapportene fra Trøndelag står Rogers høyt på ønskelisten, forøvrig sammen med tidligere Stabæk-spiller Tobias Børkeeiet, men på Hamar tar de foreløpig interessen med knusende ro.

– Hvis noen vet hvor viktige spillerne i HamKam er for oss, så er det de to trenerne i Trondheim. Jeg forventer ikke noe bud derfra, sier «Kammas» sportssjef Espen Olsen til Hamar Arbeiderblad (

Molde skal også ha vist interesse for midtstopperen.

– Jeg har ikke hørt noe fra Rosenborg om Rogers. Jeg tror både Kjetil og Geir vet at det skal vanskelig gjøres for dem å hente noen av våre midtstoppere – eller spillere i det hele tatt – til seg. For en måned siden satt vi tre rundt og var enige om nettopp det.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!