Hevder Premier League-klubb vurderer sterkt å kjøpe Coutinho: – Det blir seriøst diskutert

Publisert kl4 dager siden by Christian August Cederblad

I BILEN: Barcelona-spilleren Philippe Coutinho. | NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Ganske nøyaktig fire etter at han forlot Liverpool kan Philippe Coutinho (29) være på vei tilbake til Premier League.

Overgangseksperten Christian Falk melder nemlig at Newcastle skal være svært interessert i den brasilianske playmakeren.

– Det stemmer at Coutinho til Newcastle er noe som blir seriøst diskutert, skriver Falk, med sine drøye 300.000 følgere på Twitter.

Det er knyttet store forventninger til hvilke spillere Newcastle vil gå for etter at klubben nylig ble kjøpt av det saudiarabiske investeringsfondet PIF. Coutinho kan bli den første av mange.

29-åringens karriere har stort sett vært på hell etter overgangen fra Liverpool til Barcelona. På Camp Nou har Coutinho ikke lykkes. Han spilte to sesonger på lån i Bayern München, men det tyske storlaget ønsket ikke å ha angriperen med videre.

Samtidig er Barcelona i dype økonomiske problemer, og et Coutinho-salg til nyrike Newcastle kan sørge for flere etterlengtede millioner euro i klubbkassen.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

Flere på blokka

Falk melder videre at Newcastle også er ute etter Bayern München-midtstopperen Niklas Süle.

Den tyske forsvareren er på utgående kontakt i Bayern, og kan dermed hentes gratis ved sesongslutt, eller for en rimelig sum allerede når overgangsvinduet åpner i januar.

Sammen med overgangsguruen Fabrizio Romano blir Falk regnet som blant de mest pålitelige reporterne i europeisk fotball.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!