Hevder å ha funnet Gerrards første Villa-signering

Publisert kl12 november 2021 17:50 by Ole-Jørgen Wiig

MANAGER: Steven Gerrard. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Torsdag ble det bekreftet at Steven Gerrard er ny manager for Aston Villa. Han erstatter Dean Smith som fikk sparken etter tre og et halvt år på Villa Park.

Gerrard løftet Rangers tilbake til toppen av skotsk fotball. Nå skal han vise seg frem i Premier League for klubben Jamie Carragher beskrev som en «drømmeovergang» for sin tidligere lagkamerat.

Nå hevder Teamtalk at Gerrard fort kan komme til å hente en av sine mest betrodde menn til Villa Park i januarvinduet; midtbanespiller Glen Kamara (26).

Kamara har vært en bærebjelke på Rangers-laget under Gerrards periode i klubben. Midtbanespilleren var svært sentral under klubbens suksessfulle sesong sist.

Kamara er også fast inventar på det finske landslaget. Han var med under sommerens EM-sluttspill for finnene.

The Times og Sky Sports melder at Aston Villa betaler 3–4 millioner pund i kompensasjon for Gerrard og assistenten Gary McAllister. I norske kroner tilsvarer beløpet et sted mellom 34 og 46 millioner.

– Aston Villa er en klubb med en flott historie og lange tradisjoner i engelske fotball. Jeg er utrolig stolt over å få bli klubbens nye hovedtrener, sier Gerrard om ansettelsen.