BALLGENI: Thierry Henry med det belgiske landslaget under VM i 2018.

Henry om stjernespilleren: – Jeg ville dratt til en ny klubb i hans situasjon

Redaksjonen

10. mars 2023

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Thierry Henry er for tiden TV-ekspert i England og den franske legenden er ikke redd for å si sin mening.

Det gjorde han etter Tottenhams Champions League-exit nylig.

Han mener nemlig at Harry Kane bør forlate klubben og forteller at han ville gjort det samme i hans situasjon.

LES OGSÅ: – Har akseptert bud på RBK-stjerne

– Hvis jeg hadde vært ham hadde jeg dratt, ja. Jeg tror ikke det – jeg vet. En spiller av hans kaliber bør ikke prate om hvilke mål han har scoret etter karrieren. Han må også prate om hvilke trofeer han har vunnet.

Som kjent har ikke 29-åringen vunnet en eneste tittel med Tottenham.

– Hvis jeg hadde vært han hadde jeg ikke klart å sove om natten hvis jeg bare kunne snakket om hvilke mål jeg har scoret. Han har oppnådd masse og jeg har stor respekt for ham. På ordentlig. Det er virkelig bra. Men hvis mål er det eneste man kan bringe til bordet etter endt karriere så hadde det vært tøft for meg.

Henry vant på sin side den franske toppdivisjon med Monaco, Premier League og FA Cupen med Arsenal og La Liga og Champions League med Barcelona.

I tillegg vant han både EM og VM med Frankrike, så 45-åringen bør vite hva han snakker om når det gjelder gullmedaljer.

LES OGSÅ: Krystallklar Carragher om stjernespilleren: – Han må bort fra den klubben nå

GOD: Tottenhams Harry Kane.

Under kan du se hele resonnementet til Henry (cirka halvveis i klippet)