STJERNESPILLER: Rosenborgs Pål André Helland.

Helland slakter eget lag

Redaksjonen

23. april 2017

EliteserienFotball

Regjerende mester Rosenborg gikk målløse av banen for første gang denne sesongen søndag. Det ble 0-0 mot Aalesund i Eliteserien.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Serielederen hadde initiativet på hjemmebane mot Aalesund, men viste ikke sitt vante storspill på Lerkendal søndag.

– Vi er ikke fornøyd med at vi ikke scorer mål, og ikke minst at vi skaper så lite målsjanser. Vi må jobbe med det offensive spillet vårt, sa RBK-trener Kåre Ingebrigtsen til NTB.

Hjemmelagets angrepstrio Milan Jevtovic, Nicklas Bendtner og Pål André Helland har scoret to mål hver så langt denne sesongen, men mot Aalesund måtte samtlige gå av banen målløse.

– Det er skit. Det er ikke noe mer å si. Det er flaut og begredelig, og dette kan vi ikke være bekjent av. Det kjennes ikke ut som vi prøver ordentlig, sa Helland til NTB.

– Vi opptrer ikke som et lag, verken offensivt eller defensivt, fortsatte han.

Danske Nicklas Bendtner introduserte seg med et brak etter overgangen fra Nottingham Forest før sesongen med scoring i både første og andre serierunde, men har måttet se lenger etter nettsus siden.

Rosenborg gikk dermed på sitt første poengtap denne sesongen etter fire strake seirer. Kåre Ingebrigtsens menn beholder likevel serieledelsen med ett poengs margin til Sarpsborg 08 og Stabæk.

LES OGSÅ: Drogba avslører Kantés frekke «hemmelighet»