TAPTE FINALEN: Argentina ble slått av Tyskland i VM-finalen 2014.

Derfor vinner ikke Argentina VM

Redaksjonen

16. juni 2018

Fotball

Problemet er Willy Caballero.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Per-Jarle Heggelund har i en årrekke vært blant landets mest kjente kommentatorer. Nå er han fotballekspert i Mr Green og vil fremover publisere flere artikler på Sportsbibelen.

I skrivende stund har Frankrike startet sitt mesterskap og støvet har knapt lagt seg fra den utrolige kampen vi fikk servert i går kveld mellom Portugal og Spania. Nå er mesterskapet i gang på ordentlig og om noen timer skal en av favorittene i aksjon, Argentina.

Med Leo Messi som hærfører så kan det aller meste skje og han kommer garantert til å svare på Ronaldos tre scoringer fra i går. Våre venner på Island er herved advart.

Men kommer Argentina til å vinne VM? Svaret er nei. Du må ha en klassekeeper, så enkelt er det. La meg ta dere med på en aldri så liten historieleksjon, la oss se på de keeperne som faktisk har vunnet VM.

2014: Manuel Neuer, Tyskland.
Tredjeplass i Ballon d’Or det året. Stod for en slags revolusjon der bak.

2010: Iker Casillas, Spania.
Legende med 167 landskamper, var kaptein for Spania her.

2006: Gianluigi Buffon, Italia.
Tidenes målvakt. Stoppet på 176 landskamper.

2002: Marcos, Brasil.
Stod som en Gud i dette mesterskapet og fikk tilbud fra Arsenal. Men ble tro mot Palmeiras som han hadde over 500 kamper for fra 1992 til 2012.

1998: Fabien Barthez, Frankrike.
Eksentrisk type, men du får ikke 87 landskamper for Les Bleus gratis. Ingen andre keepere har holdt nullen flere ganger i VM-sluttspill heller, ti er tallet.

Spill på VM i Russland hos Mr Green!

PREMIER LEAGUE Riyad Mahrez tar straffespark mot Willy Caballero.

Artikkelen fortsetter under annonsen.