INTERVJUES: Molde-trener Erling Moe.

Har vært i Molde i 12 sesonger. Nå forlater han Molde og Moe

Redaksjonen

1. desember 2022

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Molde bekrefter endringer i støtteapparatet.

Den nybakte seriemesteren meddeler at de lar kontrakten til assistenttrener Børre Steenslid (37) løpe ut. Hovedårsaken til det er at trener Erling Moe ønsker en ny stemme inn i trenerteamet.

Avgjørelsen betyr at en epoke er over for Steenslid som har vært i Molde i lang tid. 36-åringen har vært en del av Molde i tolv sesonger i ulike roller.

Han spilte for Molde helt til han måtte legge opp i 2013.

LES OGSÅ: – Rosenborg-spiller er ferdig i klubben

De siste årene har han vært assistent for hovedtrener Moe.

– Børre har gjort en kjempejobb i alle år for MFK, og jeg ønsker å takke ham for et langt og veldig godt samarbeid. Vi har gått i mange år uten å gjøre endringer i trenerteamet, og jeg syntes at det nå var på tide med fornyelse. Det er naturlig å gjøre det nå som avtalen til Børre løper ut ved nyttår, sier hovedtrener Moe til klubbens hjemmeside.

Den tidligere Sogndal- og Viking-forsvareren nøt gode år i Molde med mange trofeer og høydepunkter.

– Jeg er stolt og ydmyk over å ha fått vært en del av Molde Fotballklubb sin reise og suksess siden min ankomst i 2011. Det er i Molde jeg er blitt voksen, det er her jeg har fått og oppdratt mine barn, og det er her har jeg fått minner for livet, på godt og vondt. Det har vært et privilegium. Jeg ønsker klubben lykke til videre, sier Steenslid.

Det er ikke klart hvem som erstatter 37-åringen.

LES OGSÅ: TV 2 hevder å vite hvem som blir Strømsgodsets nye trener