SMIL: LSK-trener Geir Bakke på Lerkendal.

Har imponert stort denne sesongen. Nå er han signert av Lillestrøm

Redaksjonen

10. august 2022

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Lillestrøm har presentert et nytt fjes på Åråsen.

19 år gamle Uba Charles var ønsket av flere klubber i Sverige, men nå er midtbanespilleren klar for LSK. Nigerianeren har skrevet under på en fireårskontrakt med «Fugla». Charles slutter seg til klubben 1. januar.

– Det var veldig hyggelig å være her. Jeg trivdes veldig bra og følte meg hjemme fra første stund. Det hjalp også at det var flere andre nigerianske spillere her. Spesielt Mathew – som kommer fra det samme området som jeg. Han er en veldig hyggelig fyr. Jeg gleder meg veldig og kan ikke vente på å bli en del av Lillestrøm, sier Charles til LSK.no.

LES OGSÅ: – Viking med bud på norsk spiller

19-åringen kommer fra Ljungskile som spiller i Superettan. Der skal han ha imponert kraftig. Han skal fortsette ut sesongen for laget som kjemper om opprykk.

– Jeg var usikker på om han klarte å vise hele spekteret sitt på bare tre treninger, men det klarte han både overfor trenerteamet og de andre spillerne. Jeg husker blant annet at (Pål-André) Helland kom bort etter den andre treninga med klare anbefalinger, forteller sportslig leder Simon Mesfin klubbens nettsted.

LES OGSÅ: – Vålerenga signerer norsk utenlandsproff

LES OGSÅ: Hevder landslagsprofil vil til Ten Hag og Manchester United

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]