CHELSEA: Frank Lampard.

– Han er bedre enn det jeg var

Redaksjonen

11. april 2017

FotballPremier League

Tottenham-unggutten Dele Allis nese for mål gjør at paralleller nå trekkes til flere av Premier League-historiens aller største profiler.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lørdag scoret Alli igjen da Tottenham rundspilte Watford med 4–0. Så langt i karrieren har 21-åringen scoret eller slått den målgivende pasningen til 40 mål på øverste nivå i engelsk fotball.

Tidligere Premier League-storheter som Frank Lampard, Steven Gerrard og David Beckham hadde i fellesskap vært involvert i nettopp 40 Premier League-mål da de var like gamle.

Alli, som fyller 21 år tirsdag, framstår i øyeblikket som et av de mest spennende talentene engelsk fotball noen gang har sett. Chelsea-kjempen Lampard tror meget vel at Tottenham-juvelen kan overgå hans egen rekord på 177 Premier League-mål som midtbanespiller.

LES OGSÅ: Done deal: Spansk storklubb kjøper Juventus-spiller

Hylles

– Kan han komme til å score mer enn meg? Det kan han. Av alle midtbanespillere jeg har sett gjøre mål, er han den beste av den, sier Lampard.

– Dele Alli er en helt spesiell spiller. Han er definitivt bedre enn jeg var som 20-åring, legger han til.

Lampard er villig til å strekke seg enda lenger i omtalen av 21-åringen.

– Vi snakker om Eden Hazard som den beste spilleren i ligaen. Jeg synes ikke Alli er så veldig langt bak, sier den tidligere midtbanestrategen.