TIDLIGERE KOLLEGAER: Ronny Deila (t.v.) og Kjetil Rekdal under kamp med Vålerenga.

Grindheim: Dette skiller Deila fra Rekdal

Christian August Cederblad

3. april 2017

EliteserienFotball

Vålerenga-trener Ronny Deila (41) mener det er flere klare forskjeller mellom han selv og forgjengeren Kjetil Rekdal (48). Den meningen deler også kaptein Christian Grindheim (33).

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg tror vel det at Kjetil er en enorm taktikker og veldig resultatsorientert, mens jeg kanskje er mer utviklingsorientert, forteller en engasjert Deila til Sportsbibelen og fortsetter:

– Så er jeg vel kanskje mer opptatt av de små detaljene med tanke på spillerens utvikling hver eneste dag, mens Kjetil er mer «det som kommer til å skje på søndag». Så spørs det om det er motsetninger eller ulikheter. Jeg er vel tettere på spillergruppa, kanskje en enda mer sosial type i lederstil, mens Kjetil er en leder mer gjennom autoritet og erfaring. Han har en litt større avstand til spillergruppa enn det jeg har.

Planen før denne sesongen var at Deila erstattet og ble hovedtrener etter Rekdal, mens sistnevnte gikk inn i en ny rolle som sportssjef i VIF. Det samarbeidet ble raskt avsluttet, og en «sliten» Rekdal forlot klubben.

LES OGSÅ: Disse spillerne må du se opp for i år

MED BINDET: Vålerenga-kaptein Christian Grindheim.