HOLDER SEG FOR ØRENE: Manchester City-stjernen Jack Grealish.

Grealish avslører hvilken klubb han vil dra til etter Manchester City

Christian August Cederblad

8. desember 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

I sommer meldte Jack Grealish (26) overgang fra Aston Villa til Manchester City.

Den lyseblå Premier League-mesteren bladde opp hele én milliard kroner for den engelske playmakeren.

I et intervju forteller Grealish at senere i karrieren gjerne vender tilbake til gamleklubben Aston Villa.

– Det er en klubb som er så nært hjertet mitt og jeg håper definitivt å komme tilbake en dag. Ashley Young har gjort det, og jeg ønsker å gjøre det samme en dag. Det har alltid vært i tankene mine, sier Grealish ifølge TV 2.

Videre forteller 26-åringen at overgangen til Manchester City har vært mer utfordrende enn han hadde sett for seg.

– Det har vært vanskeligere enn jeg trodde det ville være å tilpasse seg en annen trener og nye lagkamerater. Først trodde jeg at jeg kom til å ha ballen mer og levere flere mål og målgivende pasninger. Det er ikke slik det fungerer, jeg har ikke hatt ballen i nærheten av like mye som jeg hadde i Aston Villa, forteller Grealish til slutt.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

MED DRAKTEN: Manchester City-spilleren Jack Grealish.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]

Sjekk scoringen som fort kan bli kåret til årets mål i OBOS-ligaen!