PROFIL: Julian Kristoffersen for Norges U21-landslag.

«Glemt» norsk utenlandsproff scoret mot serielederen

29. september 2018

Herlig!

Julian Kristoffersen scoret for Hobro da de tapte 2-5 borte mot FC Midtjylland i dansk superliga lørdag.

Hobro-spiller Kristoffersen gjestet Midtjylland og Gustav Wikheim, som møttes til norsk duell i Herning.

Det ble klart mest hyggelig for Wikheim og co.

Allerede til pause ledet Midtjylland 4-0, etter mål av Tim Sparv (2), Marc Dal Hende og Rasmus Nicolaisen.

56 minutter var spilt da Julian Kristoffersen reduserte til 1-4, og etter 67 minutter reduserte gjestene nok en gang. Denne gangen var Vito Hammershøy-Mistrati sist på ballen.

Da øynet Hobro, som stilte uten en nyoperert Pål Aleksander Kirkevold, poeng, men fem minutter senere sto det 5-2 i danske Herning.