I STUDIO: Discoverys Christian Gauseth.

Gir trenerteamet strykkarakter: – Skjønner ikke hvorfor han ikke starter

Redaksjonen

15. august 2022

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Lillestrøm opplever en liten formdupp i det hektiske sommerprogrammet.

«Fugla» har ikke vært på sitt beste i flere kamper nå, og tapet av Akor Adams mot Sarpsborg 08 har trolig noe med det å gjøre. Likevel er det én ting Discovery-ekspert Christian Gauseth reagerer på og det er at Tobias Svendsen ikke får starte kamper for LSK.

LSK kom som store favoritter mot et Jerv-lag som har sett fortapte ut lenge, men Geir Bakkes menn klarte ikke å score og det hele endte med et sjokktap søndag. Nå retter Gauseth en pekefinger mot trenerteamet hvor han mener de gjorde en stor tabbe ved å ikke la Svendsen starte mot Jerv. Svendsen har kun startet én kamp i Eliteserien denne sesongen.

– De har fått mye ros i år, med rette, men nå stiller jeg spørsmålet: Nå har de slitt mot Sarpsborg 08, Tromsø, Jerv og de har vært i Europa – så hvorfor kan ikke Tobias Svendsen starte i en av de tierrollene, innleder Gauseth med i søndagens Fotballkveld.

– Det skjer masse når han kommer inn. Jeg skjønner ikke hvorfor han ikke skal starte mot et lag som er veldig svake defensivt og som sliter mot gode én mot én-spillere. Så der er det stryk, for min del. Der burde de gjort en endring og jeg skjønner ikke hvorfor de ikke gjør det, sier Gauseth.

LES OGSÅ: – Har landet i Trondheim og klar til å signere for RBK

LES OGSÅ: – Jens Petter Hauge til ny klubb

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]