BAK MÅL: Under kamp mellom Roma og AC Milan.

Gigantklubbens krise fortsetter

22. desember 2019

FotballSerie A

Atalanta påførte Milan sesongens åttende tap og vant hele 5-0 i lørdagens kamp i Serie A.

Etter en forferdelig sesongstart med sju tap på de første tolv kampene, klarte Milan snu den dårlige trenden, men søndag var de tilbake til gamle synder. 0-5-tapet mot Atalanta er lagets største siden 1998.

Slovenske Josip Ilicic sto for to mål og en målgivende for Atalanta i nedsablingen. Spesielt 4-0 målet var av det lekre slaget, da han skrudde ballen opp i motsatt kryss bak en sjanseløs Gianluigi Donnarumma.

Atalanta gikk til pause med en knapp 1-0 ledelse, men i andre omgang punkterte de kampen med to mål på tre minutter. Ketsjupeffekten fortsatte for hjemmelaget, som endte opp med fire mål i løpet av 22 minutter i omgangen.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

MILAN: AC Milans vakre logo.

Langt nede på tabellen

Atalanta går opp på femteplass, fire poeng unna Roma på fjerdeplassen som gir spill i neste års mesterliga. I årets mesterliga klarte Atalanta å kare seg videre til utslagsrundene, der de møter Valencia.

Milan på sin side blir liggende på nedre halvdel av tabellen over nyttår. De får muligheten til å revansjere det store tapet mot Atalanta når de tar imot Sampdoria 5. januar.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

MANAGER: Stefano Pioli.