SNAKKER SAMMEN: Steven Gerrard og Wayne Rooney under kamp for det engelske landslaget.

Gerrards krasse beskjed til Rooney: Jeg hater de to Manchester United-spillerne!

Christian August Cederblad

17. oktober 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Som Liverpool- og Manchester United-spillere var Steven Gerrard (41) og Wayne Rooney (35) bitre fiender gjennom store deler av klubbkarrieren.

Men på det engelske landslaget kunne de to profilene legge stridsøksen ned, og på en landslagssamling fortalte Gerrard at det var to andre Manchester United-spillere han mislikte sterkere enn Rooney.

Gerrard hadde nemlig svært lite til overs for de to brasilianske Manchester United-backene Rafael- (31) og Fabio da Silva (31).

– Wayne Rooney fortalte oss at Steven Gerrard hatet oss. Han sa at Gerrard hadde fortalte ham det under en England-samling. «De tvillingene, de er to idioter!», forteller Rafael selv.

Deres aggressive spillestil kan ha vært blant årsakene til at Gerrard mislikte Rafael og Fabio. Det faktum at de to også vant Premier League – noe Gerrard selv aldri klarte – kan også ha hatt en viss påvirkning.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

TVILLINGER: Rafael- og Fabio da Silva med Premier League-troféet under tiden i Manchester United.

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]

Ikonisk duo

Rafael spilte for Manchester United fra 2008 til 2015, før han dro videre til Lyon. Etter fem sesonger i den franske storklubben signerte han i sommer for tyrkiske Istanbul Basaksehir.

Fabio på sin side har i tillegg til Manchester United spilt for Queens Park Rangers, Cardiff og Middlesbrough. I dag spiller 31-åringen for Nantes.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

https://twitter.com/LFCHistoryShow/status/1447271490999705604?s=20