KLINSJ: Dan Gosling (t.v) likte ikke tiden under Claudio Ranieri (t.h).

Går til kraftig angrep på egne lagkamerater og beskriver garderoben som giftig under en «miserabel» Ranieri

Redaksjonen

28. juli 2022

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Watford rykket ned fra Premier League sist sesong og det skjedde ikke uten dramatikk innad. Dan Gosling (32) melder om forferdelig stemning og elendige holdninger hos enkelte spillere.

London-klubben gjorde flere betydelig skifter i løpet av sesongen. Først fikk Xisco Munoz sparken etter kun syv kamper og inn kom Claudio Ranieri. Italieneren varte bare i 14 kamper før Roy Hodgson fikk sjansen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Watford endte til slutt på 19. plass med 15 poeng opp til sikker plass.

Gosling, som har tidligere spilt for Bournemouth, Everton og Newcastle, går til kraftig angrep på enkelte spillere, mange av dem som kom på lån, for å ikke bry seg nok for å holde klubben i Premier League.

– Jeg synes at holdningene her var en skandale, sier han til Watford Observer, og melder videre om en kultur som var dømt til å rykke ned.

– Det var mange skrekkelige holdninger her forrige sesong og det er i bunn og grunn årsaken til hvorfor vi gikk ned. Det var ikke et spørsmål om ferdigheter. Kanskje noen spillere ikke alltid viste hva de virkelig var gode for, men det var holdningen til enkeltspillere som gjorde det for oss, fortsetter 32-åringen.

LES OGSÅ: Solbakken ber landslagsstjerne finne seg ny klubb så fort som mulig

Gosling går spesielt til angrep på tyrkiske Ozan Tufan som kom på lån i januarvinduet.

– Han ga blanke i om vi holdt oss eller ikke. Han var her kun på lån og visste at han ikke ble med ned. Han var ikke godt nok trent heller.

Også Ranieri får det glatte lag. Gosling beskriver tiden under ham som «miserabel».

– Perioden med Ranieri var bare forferdelig. Treningene vi hadde, lagmoralen de skapte, trenerteamet som kom med ham – alt var bare helt miserabelt. De var miserable og de gjorde alt bare verre.

– Jeg var overrasket over at han varte i fire måneder, for å være ærlig. Jeg har vært i fotballen en lang tid og det var så ille som det kunne få blitt.

Gosling & Co. gir nå alt for å rykke opp igjen med Watford til Premier League under den nye manageren Rob Edwards som kom fra Forest Green Rovers.

LES OGSÅ: – Wijnaldum på vei til ny storklubb

LES OGSÅ: Avis: Midtsjø forlater AZ. Har fått bud godkjent

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]