FORSVARER: Ruben Gabrielsen etter kamp mot Vålerenga.

Gabrielsen debuterte for sin nye klubb. Endte med sjokktap

5. januar 2020

FotballLigue 1

Saint-Pierroise hadde en lang reise til lørdagens cupkamp, men lot seg ikke prege av det og detonerte en sjelden cupbombe med 2-1 over Chamois Niort.

Ingen av lagene har store navn internasjonalt, men det er ikke hver dag et amatørlag fra øya Réunion i Indiahavet slår ut et 2.-divisjonslag i den franske cupen.

Om lag 100 tilhengere hadde reist med Saint-Pierroise de drøyt 9000 kilometrene til Niort, som er tolv mil nord for Bordaux. De kunne juble for seier etter scoringer av Gerard Hubert og Ryan Ponti.

Sjokktap Gabrielsen-debut

Det var flere overraskelser lørdag. Saint-Pryve Saint-Hilaire fra nivå fire slo ut 1.-divisjonslaget Toulouse med Ruben Gabrielsen i midtforsvaret.

Carnejy Antoine ble matchvinner med sitt 1-0-mål på overtid. Da var Toulouse-tilhengerne sendt på port av politiet etter å ha avfyrt bluss og røykbomber som førte til at spillet måtte avbrytes i ti minutter.

Toulouse har nå tapt ti kamper på rad i ulike turneringer. Laget er sist i Ligue 1.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

Aleesami ut på straffer

Tittelforsvarer Rennes måtte ha straffespark for å slå ut Amiens, som har Haitam Aleesami i laget.

Den norske landslagsbacken scoret på sitt straffespark etter 120 målløse minutter, men Rennes vant 5-4.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

PROFIL: Haitam Aleesami med det norske landslaget.