Frykter Salah forlater Liverpool og drar til denne klubben: – Man skal aldri si aldri

Publisert kl13 september 2021 00:15 by Christian August Cederblad

NUMMER ELLEVE: Liverpool-stjernen Mohamed Salah. | NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy (44) spår at gamleklubben står i fare for å miste Mohamed Salah (29) neste sommer.

Murphy mener nemlig at Salah vil passe perfekt inn i Paris Saint-Germain, som erstatter for Kylian Mbappé (22). Det er ventet at sistnevnte blir klar for Real Madrid ved sesongslutt.

Samtidig har det blitt hevdet at Salah krever en ukelønn på 500.000 pund, tilsvarende 6,3 millioner kroner, for å skrive under på en ny langtidskontrakt med Liverpool. Trolig går de rødkledde neppe med på den type beløp.

– Hvis Mbappé forlater PSG neste sommer, så kommer de til å ønske en erstatter. En superstjerne som kan score mål, og i den kategorien finnes det ingen bedre enn Salah, sier Murphy ifølge nettstedet talkSPORT.

Egypterens nåværende Liverpool-kontrakt går ut den 30. juni 2023.

JUBEL: Fra Liverpool-spillerne Mohamed Salah og Trent Alexander-Arnold.NTB

Utelukker ikke noe

Murphy fortsetter:

– Salah er nok ikke den typen som krever det dobbelte i lønn sammenlignet med det de andre Liverpool-spillerne tjener. Jeg blir overrasket om han gjør det, men man skal aldri si aldri.

– Det har tidligere vært rykter om at Salah ønsker seg til Spania. Hvis det er guttedrømmen hans, er det noe helt annet å dra til PSG og gå etter pengene, avslutter Murphy.

FOTBALLEKSPERTER: De to tidligere Liverpool-spillerne Danny Murphy og Jamie Carragher.NTB