PROFIL: Barcelona-midtbanespilleren Frenkie de Jong.

Frenkie de Jong håper Barcelona henter ettertraktet stjernespiller

Redaksjonen

13. juni 2022

BundesligaFotballLa Liga

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Barcelona-midtbanespilleren Frenkie de Jong (25) legger ikke skjul på at han håper å få Bayern München-stjernen Robert Lewandowski (33) som lagkamerat på Camp Nou.

– Lewandowski er en utrolig spiller, en av verdens aller beste. Han må gjøre det han selv ønsker, men selvfølgelig ønsker jeg ham til mitt lag, sier De Jong ifølge overgangsguruen Fabrizio Romano.

Lewandowski har selv gjort det klart at han ønsker å forlate Bayern München i løpet av sommeren. – Noe inne i meg har dødd, jeg vil vekk fra Bayern for å opplevde nye ting, har den polske spissen nylig blitt sitert på.

Flere hevder at 33-åringen allerede er enig med Barcelona om sin personlige kontrakt, men at det ennå gjenstår at partene kommer til enighet om en overgangssum. Han har drøye tolv måneder igjen av avtalen sin med Bayern.

Til tross for at Lewandowski kan bli klar for Barcelona er det alt annet enn sikkert at han blir lagkamerat med De Jong i den katalanske storklubben. De Jong kobles nemlig sterkt til Manchester United.

Barcelona sliter med enorm gjeld, og kan nærmest bli tvunget til å selge den nederlandske midtbanejuvelen for å hente inn sårt tiltrengt frisk kapital. På Old Trafford vil De Jong i så fall bli gjenforent med sin tidligere Ajax-manager Erik ten Hag.

LES OGSÅ: Helland forteller han var nær overgang til Premier League-klubb: – En veldig spennende mulighet

Sett denne?

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]