PÅ BORTEBANE: Vålerenga og trener Dag-Eilev Fagermo (i midten).

Forlot Vålerenga i vinter. Drømmestart i sin nye klubb

11. februar 2021

EliteserienFotball

Bård Finne scoret det første målet da Sønderjyske vant 2-1 borte mot Fremad Amager i første kvartfinale i den danske cupen.

Den tidligere Vålerenga-spissen debuterte sist helg med et innhopp for Sønderjyske i superligaen.

Onsdag noterte han sin første scoring for klubben i tellende kamp. Det skjer kun halvannen måned etter at han tok bronse med Vålerenga i Eliteserien.

Målet kom i det 37. minutt, da han kjempet seg gjennom og fra hjørnet av 5-meteren skjøt mellom beina på keeper Jacob Pryts Larsen.

MÅL: Bård Finne feirer scoring for Vålerenga.

Dobbeltoppgjør

Victor Ekani ble matchvinner i det 84. minutt etter at hjemmelaget hadde utlignet. Finne ble byttet ut etter 70 minutter.

Returkampen spilles 11. mars.

AGF slo B93 3-1 i en annen kvartfinale onsdag, mens OB – Midtjylland og Vejle – Randers spilles torsdag.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!

JUBEL: Bård Finne for Vålerenga.