I SERIE A: Sulley Muntari (i midten).

Forlot banen i protest – så ble han utvist

Redaksjonen

1. mai 2017

Fotball

Sulley Muntari ble utvist etter å ha protestert mot rasistisk hets fra tribunen i Pescaras bortekamp mot Cagliari i Serie A søndag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere Portsmouth-, Milan- og Inter-spilleren, som er landslagsspiller for Ghana, ble utsatt for hets fra tribunen gjennom hele kampen, og på ett tidspunkt henvendte han seg direkte til en tribuneseksjon, viste dem armen sin og sa «dette er min farge».

– Jeg prøvde å snakke med dem, men dommeren ba meg om å la det være. Da ble jeg sint. I stedet for å stoppe kampen bestemte han seg for å straffe meg, sa Muntari ifølge Football Italia.

Mot slutten av kampen gikk Muntari flere ganger til dommer Daniele Minelli og hans assistenter for å be dem ta affære. Da Minelli ga ham gult kort i det 89. minutt, besluttet Pescara-spilleren å gå av banen. Det ga ham et nytt gult kort og dermed utvisning.