EKSPERT: Tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand.

Ferdinands Premier League-utsagn får ekspertene til å reagere

Ole-Jørgen Wiig

4. mai 2017

Fotball

Rio Ferdinand er ikke imponert over Monacos stjernespiller Tiemoué Bakayoko (22).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere Manchester United-profilen gjestet BT Sports Champions League-studio og levnet ikke Bakayoko særlig store sjanser i Premier League etter onsdagens 0-2-tap mot Juventus.

22-åringen har vært en bærebjelke på midten for den franske serielederen hele sesongen. Franskmannen har høstet mye skryt og i Champions League er han en stor faktor til hvorfor laget fra fyrstedømmet er i semifinalen.

Men det er ikke Ferdinand helt enig i.

 

– Jeg tror at vi fant ut mye mer ut av Bakayoko i dag, sa Ferdinand.

– Det var mangler i spillet hans når det gjaldt å markere folk og identifisere fare.

– Han har fått mye hype, og det har blitt skrevet mange artikler om at han bør komme til en av toppklubbene i Premier League, men jeg vet ikke om han er klar til å ta det store steget, sa Ferdinand.

– Ikke enig

Utsagnene fikk mange til å reagere, også i Norge. Champions League-ekspert Jan Åge Fjørtoft har fulgt Monaco hele veien og tvitret etterpå at han var uenig med Ferdinand.

Mange stiller seg spørsmålet om Ferdinand i det hele tatt har sett Bakayoko spille denne sesongen, og at han vurderer franskmannen kun på gårsdagens kamp.

Bakayoko hadde riktignok ingen god kamp mot Juventus og hadde sin del av skylden ved begge baklengsmålene.

22-åringen spilte onsdagens kamp med ansiktsmaske som følge av en brukket nese. Ekspertene i Viasat-studio spekulerte i at masken kan ha hemmet prestasjonene hans under onsdagens kamp.

LES OGSÅ: Legger opp: – Jeg ønsker ikke å fortsette denne reisen