Ferdinand om Liverpool-spilleren: – Han ringte og ba meg ordne en overgang til Manchester United

Publisert kl18 juli 2021 14:22 by Christian August Cederblad

STORT: Rio Ferdinand med Premier League-troféet under tiden i Manchester United. | NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Rio Ferdinand (42) forteller han tilbake i 2013 fikk en overraskende telefonsamtale.

Ferdinand fikk beskjed om å ordne en overgang til Manchester United for Liverpool-playmakeren Thiago Alcantara (30), som den gangen spilte for Barcelona.

– Thiago ringte meg før han forlot Barcelona. Jeg kjente ham ikke personlig, men David de Gea hadde gitt ham nummeret mitt, sier Ferdinand på sin egen YouTube-kanal ifølge avisen Daily Mail og tillegger:

– Han ringte meg og sa «Rio, jeg ønsker virkelig å spille for Manchester United. Er det noen jeg kan snakke med eller noen du kan ta kontakt med for å gjøre overgangen mulig?».

Liker du odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

ETTER KAMP: Liverpools Jürgen Klopp og Thiago Alcantara sammen med Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.Reuters

Moyes: Nei takk!

Ferdinand ga beskjed til Manchester United-manager David Moyes og direktør Ed Woodward om Thiago-samtalen, uten at de to ble spesielt begeistret.

– Jeg snakket med både Moyes og Woodward, men de var ikke interessert. De sa at vi allerede hadde et par andre spillerkjøp på gang, så det var liksom ikke så viktig, sier Ferdinand.

I stedet for en overgang til Old Trafford ble Thiago gjenforent med sin tidligere Barcelona-manager Pep Guardiola i Bayern München. I den tyske storklubben var Thiago blant Europas beste midtbanespillere.

Etter syv år i Tyskland dro Thiago i fjor sommer videre til Liverpool.

Liker du odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

2013: Thiago (t.v) sammen med Karl-Heinz Rummenigge i Bayern München.Reuters