JUBEL: Bodø/Glimt ble seriemestere 2023.

Ferdig i Bodø/Glimt: Føles helt jævlig

Redaksjonen

5. februar 2024

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Amahl Pellegrino (33) forlater Bodø/Glimt med tungt hjerte.

Angriperen skal nå teste ut USA og MLS-fotballen. Han sier det var tøft å forlate Glimt som han har herjet for i nesten tre år.

LES OGSÅ: – Er enige om overgang for Rosenborg-spiller

Selv om ingen av klubbene har bekreftet avtalen er det en dårlig skjult hemmelighet at Pellegrin har signert for San José Earthquakes.

Det er snakk om en toårskontrakt.

Pellegrinos kontrakt går ut etter 2024-sesongen, men med Jens Petter Hauge inn og Pellegrinos ønske om et nytt utenlandsopphold, så ble timingen god nå.

Han er ærlig på at det er tungt å forlate Bodø/Glimt og fansen.

– Tøft

– Det blir helt jævlig faktisk. Det er det desidert tøffeste valget jeg noen gang har tatt. Det kommer til å bli tungt. Det kommer til å kjennes i lang tid framover. Det blir heller ikke noe bedre av å sitte og se på gutta på TV og høre fansen i bakgrunnen. Det blir nok en tøff tid fremover, erkjenner Pellegrino til TV 2.

Da Pellegrino kom til flyplassen i Bodø søndag kveld ble han overrasket av en rekke Glimt-supportere fra J-feltet som sang navnet hans.

Hans ekstremt suksessfulle opphold på Aspmyra har satt sine spor hos Glimt-fansen.

– Pelle står igjen som den største profilen i klubbens gullalder. X-faktor på banen, med kremmerhus annenhver helg og ville målpoeng. Utenfor banen er han den spilleren som har interagert mest og best med fansen, skrev Mads Skauge, talsmann i J-feltet, til TV 2.

LES OGSÅ: – Børven på vei til ny klubb