FOR SPURS: Antonio Conte under sin første kamp for Tottenham.

Fem mål og tre røde kort da Conte debuterte som Tottenham-manager

Ole-Jørgen Wiig

4. november 2021

Det ble en meget innholdsrik kamp da Antonio Conte fikk sin første kamp som Tottenham-manager torsdag kveld.

Italieneren ble ansatt tirsdag og fikk dermed liten tid på å forberede laget til Conference League-kampen mot Vitesse, men London-klubben fikk en pangstart på kampen og ledet hele 3-0 etter 28 minutter.

Så startet Vitesse å score mål.

Først reduserte Jacob Rasmussen på corner etter 32 minutter, og rett før pause satte Matus Bero inn det andre for nederlenderne. Norske Sondre Tronstad (tidligere Haugesund) startet som vanlig for Vitesse.

3-2 ble pauseresultatet, og i andreomgang startet kortshowet.

Hele seks kort ble delt ut etter hvilen og det startet med det andre gulet til Spurs-stopper Christian Romero som måtte forlate banen etter 59 minutter.

Deretter ble det gule kort i tur og orden til Vitesse-spillerne. De to siste endte i rød farge til Danilho Doekhi og Markus Schubert.

Kampen ble målløs i andreomgang og endte dermed 3-2 til Tottenham.

Seieren gjør at Spurs ligger på andreplass i gruppen, tre poeng bak Rennes og ett poeng foran Vitesse.

Tronstad spilte 89 minutter for Vitesse.

TOTTENHAM: Her på hjemmebane etter scoring av Giovani Lo Celso.