I FCK: Ståle Solbakken på sidelinja.

FCK-sjokk: – Det finnes ingen unnskyldning

16. juli 2018

Ikke bra.

Ståle Solbakkens menn i FC København fikk en marerittåpning på sesongen i dansk superliga mandag. Horsens vant 2-1 i Parken.

Viktor Fischer fikk muligheten til å utligne til 2-2 på overtid fra straffemerket, men misbrukte sjansen.

Hallur Hansson og Bjarke Jacobsen scoret gjestenes to mål i andre omgang, før Rasmus Falk skapte fornyet spenning for Ståle Solbakkens menn.

Begge lag mønstret flere debutanter og var preget av det i første omgang.

Dame N’Doye og Kenan Kodro fikk tillit i FCKs angrepsrekke, men klarte ikke komme på scoringslista.

Det gjorde Hansson og Jacobsen, som scoret etter henholdsvis 59 og 67 minutter.

Falk reduserte med fem minutter igjen av kampen, men da Fischer ikke klarte å overliste tidligere Chelsea-keeper Matej Delac fra straffemerket, måtte Ståle Solbakken innse at denne sesongens titteljakt startet med tap.

– Det er plass til én eller to slike kamper i løpet av sesongen. Hvis du ikke har det mentale på plass under sånne kamper går det galt, og da taper du, sa Solbakken.

Få opptil 2000 kroner i velkomstbonus hos Rizk!