TØFF TID: Ian Burchnall i pressesonen som Viking-trener.

Dette er favoritten til å erstatte Burchnall

Ole-Jørgen Wiig

14. november 2017

EliteserienFotballOBOS-ligaen

Kan ta over Viking.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere Sandnes Ulf-trener Asle Andersen er oddsfavoritt hos Nordicbet til å bli Vikings nye hovedtrener. Det skriver Sandnespostens papirutgave tirsdag.

Tidligere har Luis Pimenta og Jostein Grindhaug blitt koblet til jobben, men hos bettingselskapet er det altså Andersen som er favoritt.

Andersen har 4,00 i odds til å bli Vikings nye hovedtrener, mens Pimenta, Bjarte Lunde Aarsheim og Vegard Skogheim følger etter med 5,00, 5,00 og 8,00 i odds.

– Allerede nå er flere løsninger lansert i mediene. Vi har registrert at lederen for Vikinghordene ønsker seg enten Jostein Grindhaug eller Luis Pimenta. Sistnevte er også en av våre oddssetteres favoritter, men vi holder likevel Asle Andersen som favoritt til jobben, sier markedssjef Stian Skandsen fra Nordicbet til Sandnesposten avisutgave.

Burchnall fikk sparken to runder før slutt selv om det har vært klart en god stund at Viking rykker ned til Obos-ligaen.

Sjekk ut denne muligheten: Her kan du se flere storkamper fra Europas gjeveste fotballigaer – og det koster deg ingenting!