Fagermo: Det verste jeg har opplevd i arbeidslivet noen gang

6. august 2017

EliteserienFotball

Meget misfornøyd Odd-trener.

Etter tre strake hjemmekamper uten scoring i Eliteserien slo Odd til med 2-1-seier da Sogndal gjestet Skien søndag kveld.

Mye har gått galt for Odd offensivt gjennom årets eliteseriesesong, men mot sogningene skulle det bare ta drøyt to minutter før den første ballen satt i nettet.

Eliteseriedebutanten John Kitolano slo innlegget fra venstre, og Martin Broberg kom løpende på første stolpe. Han kjempet til seg ballen, vendte opp og hamret vertene i ledelsen.

– Det var veldig deilig å vinne. Vi får en bra start, og dette er tre poeng jeg synes vi fortjener. Hele første omgang var veldig bra, sa Broberg til Eurosport etter kampen.

Stolpetreff

Venstreback Kitolano var på farten igjen i det 25. minuttet og fikk straffespark da han ble felt i Sogndal-boksen. Jone Samuelsen fikk sjansen fra elleve meter og satte kontrollert inn 2-0.

Sogndal kom etter hvert mer med i kampen, og etter drøye halvtimen fikk laget en stor trippelsjanse. Eirik Schulze skjøt i stolpen før to andre forsøk ble blokkert av Odd-forsvaret.

Hjemmelaget hadde også sine sjanser til å øke ledelsen. Kort tid før pause hamret Samuelsen en ball i tverrliggeren fra 25 meter.