Fagermo: – Lenge siden jeg har vært så forbannet

27. mai 2017

EliteserienFotball

Odd var heldig som kunne reise fra Sandefjord med ett poeng etter en svak 0-0-kamp i lørdagens oppgjør i Eliteserien.

Odd hadde muligheten til å komme opp på samme poengsum som serieleder Rosenborg, men nyttet seg ikke av muligheten. Mens skienslaget hadde litt uflaks som tapte 1-2 for Molde i forrige serierunde, var det heldig som fikk med seg poeng mot Sandefjord.

Hjemmelaget var det klart beste gjennom hele kampen, og ikke minst før pause. Med litt blå øyne kunne vi regne fem brukbare målsjanser for Sandefjord før pause, mens Odd ikke presterte noe som helst.

– Synd vi ikke fikk en i kassa. Det hadde vi fortjent. Vi leverte en god defensiv kamp og hadde et kjempetrykk framover. Vi er fornøyde med ett poeng mot bra motstand, sa Sandefjords Håvard Storbæk til Eurosport. Tryslingen Storbæk har spilt over 150 kamper for Odd i to perioder tidligere i karrieren.

Heller ikke i annen omgang presterte Odd en eneste kvalifisert avslutning på mål. Sandefjords midtstopper Christer Reppesgård Hansen tok seg av det aller meste som kom i hans retning, mens laget selv hadde nesten 15 avslutninger totalt uten nettkjenning. Sandefjords tolv cornere ga heller ingenting.

Hjemmelaget hadde fortjent alle tre poengene, men av og til er ikke fotballen rettferdig. Odds ene poeng var meget godt betalt.

Lilleputter

De beste mulighetene i 1. omgang hadde Sandefjords Victor Demba Bindia og Erik Mjelde, men ingen av dem var treffsikre nok i det avgjørende øyeblikket. Sandefjord spilte uten sin suspenderte spiss og toppscorer Flamur Kastrati. Flere andre sentrale spillere også ute med skade, men spesielt Kastrati var savnet. Med ham på plass ville angrepet vært mer giftig.