FA Cup-bombe: Exit for Premier League-lag

27. januar 2018

FotballPremier League

Sensasjonelt.

Will Grigg var i fyr og flamme da Wigan fra nivå tre slo Premier League-laget West Ham ut av FA-cupen. Grigg scoret begge målene i 2-0-seieren på hjemmebane.

Grigg er hovedperson i verdens mest smittende supportersang «Will Grigg’s on fire». Den ble en farsott under Nord-Irlands deltakelse i EM-sluttspillet i 2016, selv om Grigg ikke fikk spille et eneste minutt.

Lørdag var 26-åringen brennhet. Han ble tungen på vektskålen da League 1-leder Wigan tok seg til FA-cupens 5. runde.

Grigg sendte Wigan i føringen etter sju minutters spill, før han fastsatte sluttresultatet til 2-0 fra straffemerket etter en drøy time. Det hjalp ikke West Ham og manager David Moyes at Arthur Masuaku fikk rødt kort fire minutter etter pause.

MANAGER: West Hams David Moyes.

Betaler du for dyre abonnementer? Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!