TEAM INGEBRIGTSEN: Henrik (fra venstre), Filip, Gjert og Jakob.

Eurosport skal lage sin egen vri på «Team Ingebrigtsen»

Redaksjonen

20. november 2019

FriidrettMotorsport

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

«Team Solberg» følger i fotsporene til blant andre «Team Ingebrigtsen» og «Sirkus Northug» og blir TV-serie i 2020, melder VG.

Det er TV Norge som skal sende serien om rallylegenden Petter Solberg (45), sønnen Oliver (18) og kona Pernilla Solberg.

Et kamerateam har fulgt familien gjennom 2019-sesongen som kulminerte med VM-runden i Wales der pappa Petter tok farvel med rallysirkuset og sønnen Oliver fikk sin VM-debut.

– Vi har ikke sett noen ting av det som er filmet, så vi er veldig spent på hvordan det blir. Vi har jo ingen anelse om hvordan det vil se ut til slutt, sier Pernilla Solberg til VG.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

RALLY-FAMILIE: Oliver (t.v) og Petter Solberg.

Heftig action

Petter Solberg åpner mer opp om hva seerne kan forvente seg i serien som kommer på fjernsynet til våren.

– Du får se de harde diskusjonene, hvordan vi jobber og hva som skjer når man havner i problemer i en sport med heftig action hvor kanskje ikke alt skulle vært på kamera. Vi vil veldig gjerne at folk skal få se realiteten i det vi gjør og den perfeksjonismen i alt vi legger ned av innsats, sier mannen som ble verdensmester i rally i 2003 og rallycross i 2014 og 2015.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

Sett denne? Mads Hansen forteller hvilken Eliteserie-klubb som har de verste garderobene: – Drittgarderobe!

(©NTB)