UNITED: Manager Erik ten Hag.

ESPN: Fersk United-sjef vil hente gammel Manchester City-kjenning

Pål Magnus Tømmervold

11. mai 2024

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ifølge ESPN har kilder bekreftet at Manchester United vil prøve å hente Fulham-stopperen Tosin Adarabioyo (26).

Engelskmannens kontrakt utløper til sommeren.

LES OGSÅ: Marco Reus i samtaler med ny klubb

Newcastle, Chelsea og Tottenham rapporteres også ha uttrykt interesse for den høyreiste forsvarsspilleren, som har imponert på Craven Cottage denne sesongen.

Den tidligere ungdomslandslagsspilleren ble en del av mannskapet på Londons vestkant i 2020 da han forlot Manchester City til fordel for Fulham.

Senest tilbake i 2023 forlenget 26-åringen med The Cottagers, men står nå fritt til å skrive under for en ny klubb etter inneværende sesong.

Forventer travel sommer

Adarabioyo kan derfor bli ett av mange nye ansikter på OId Trafford neste sesong, etter at klubbens nye minoritetsaksjonær Sir Jim Ratcliffe sies å være klar for en storopprydding i den røde delen av Manchester.

Manchester Uniteds nye tekniske direktør, Jason Wilcox, kjenner da også Adarabioyo svært godt etter å ha tilhørt Manchester Citys fotballakademi på samme tid.

Så skal det være sagt at det er knyttet stor usikkerhet til den videre veien for flere av dagens United-stoppere. Raphael Varanes kontrakt utløper i sommer, det samme gjør Jonny Evans´ avtale. I tillegg blir ingen overrasket om Harry Maguire blir solgt etter lang tids overgangsspekulasjoner.

LES OGSÅ: Zlatan: Avslo overgang til Premier League-giganten