VINKER FARVEL?: Barcelona-stjernen Lionel Messi.

Er skråsikker på hvilken klubb Messi drar til: – Han spiller der neste sesong

Christian August Cederblad

28. august 2020

FotballLa LigaPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Mye tyder på at Lionel Messi (33) er ferdig i Barcelona.

Argentineren har bestemt seg for at han ikke lenger ønsker å spille for det katalanske storlaget.

Det er knyttet stor spenning til hvilken klubb som blir Messi sin neste. 33-åringen har blitt koblet til blant andre Inter, Juventus, Paris Saint-Germain, Manchester United og Manchester City.

Reporteren Pete Jenson, som følger internasjonal fotball svært tett, er sikker på at Messi kommer til å spille for Manchester City. Han mener det er nærmest uunngåelig at Messi og Pep Guardiola gjenforenes.

– Messi har bestemt seg. Hvis man klarer å finne ut av hva som skjer med kontrakten hans, kommer han til å returnere til manageren som han vant 14 troféer med på fire sesonger: Pep Guardiola. Han kommer til å spille i Premier League for Manchester City neste sesong, skriver Jenson i en spalte i avisen Daily Mail.

LES OGSÅ: Gir 15.00 i odds på at Liverpool taper sin første tellende kamp denne sesongen

PROFILER: Lionel Messi og Pep Guardiola.

Full splid

Messi har skriftlig meddelt Barcelona at han vil benytte seg av en klausul i sin avtale med klubben og avslutte kontrakten i sommer slik at han vederlagsfritt kan finne seg en ny klubb.

Fristen for å utløse klausulen var egentlig juni, men Messi mener at den fortsatt ikke er utløpt fordi sesongen på grunn av pandemien ble avsluttet i august og ikke i mai.

Barcelona opplyste at den har mottatt en telefaks fra Messis advokater der stjernespilleren informerer om dette, men Barcelona står på at fristen for klausulen er utløpt og peker på den kontraktfestede utkjøpssummen på 700 millioner euro.

Messis kontrakt med Barcelona løper til sommeren 2021.

LES OGSÅ: Gir 15.00 i odds på at Liverpool taper sin første tellende kamp denne sesongen

FORTVILER: Barcelona-stjernen Lionel Messi.