Enorm Arsenal-smell

7. januar 2018

FotballPremier League

Pinlig for Wenger.

Arsène Wenger ble straffet for å spare sine beste spillere da tittelforsvarer Arsenal røk ut av FA-cupen med 2-4-tap mot Nottingham Forest.

Mesterskapsserielaget er det eneste fra en lavere divisjon som har scoret tre mål mot Arsenal i FA-cupen siden Bolton gjorde det tilbake i 1994.

Wenger, som måtte se kampen fra tribunen, hadde med svært få av de faste førstelagsspillerne, og franskmannen fikk se amerikaneren Eric Lichaj gi Nottingham Forest ledelsen etter 20 minutter.

En corner fant pannebrasken til 29-åringen, som i duell med Arsenal-keeper David Ospina satte inn 1-0.

Mertesacker utlignet

Arsenal utlignet kun minutter senere da Per Mertesacker fikk ballen i beina etter et frispark, men Lichaj var igjen på plass og satte inn et kremmerhus av en scoring etter 44 minutter.

Amerikanerne fikk ballen i returrommet, og på volley banket han ballen i krysset til 2-1.

Ben Brereton økte til 3-1 på straffespark etter 64 minutter etter at Rob Holding på klønete vis hadde taklet Matty Cash.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere eureopiske toppligaer GRATIS her!