PÅ BENKEN: Manchester City-manager Pep Guardiola.

Engelsk avis avslører hvilke to klubber Guardiola avviste

Ole-Jørgen Wiig

22. november 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Onsdag ble det klart at Pep Guardiola forlenget sin avtale med Manchester City.

Guardiola kom til City i 2016 og har blant annet vunnet to ligatitler med klubben. Før det var han hovedtrener med stor suksess i Barcelona og Bayern München. Hans nye avtale varer frem til til sommeren 2023.

Guardiolas opprinnelige kontrakt ville gått ut etter inneværende sesong. Det har vært spekulert i at han kom til å forlate City, og den engelske avisen The Times skriver at Guardiola skal ha avvist både Juventus og Paris Saint-Germain.

Avisen erfarer at de to klubbene hadde kommet med tilbud til Guardiola dersom hans kontrakt med City skulle utløpe etter denne sesongen. Det samme sier den anerkjente spanske journalisten, Guillem Balague, til BBC.

– Det var tilbud fra Juventus, PSG og andre, men han er glad i City. Han nyter å jobbe der. Han er omgitt av mennesker han stoler på og han kontrollerer de sportslige beslutningene, sier Balague.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

JUBEL: Fra Manchester City-manager Pep Guardiola og assistenttrener Rodolfo Borrell.

– Naturlig steg

– «Peps» kontraktsforlengelse er det naturlige neste steget i en reise som har utviklet seg over mange år. Jeg er sikker på at alle City-fans deler min glede over denne avtalen og de spennende mulighetene som finnes der ute, sier Citys styreleder Khaldoon Mubarak.

– Utfordringen for oss er å fortsette å bli bedre og utvikle oss, og jeg ser veldig fram til å skulle hjelpe med Manchester City med det, sa Guardiola etter at nyheten var bekreftet.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

PÅ SIDELINJEN: Ole Gunnar Solskjær (Manchester United) og Pep Guardiola (Manchester City).