MANAGER: Liverpool-sjef Jürgen Klopp.

Én god og to dårlige nyheter for Klopp og Liverpool

Redaksjonen

24. oktober 2018

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Verken Jordan Henderson eller Naby Keita blir friskmeldt til Liverpools mesterligakamp mot Røde Stjerne onsdag, men får tilbake Sadio Mané.

– Det ser ikke bra ut, sier Liverpool-manager Jürgen Klopp til klubbens egen nettside på spørsmål om status for Henderson, som ble tatt av banen i helgens møte med Huddersfield.

– Det er ikke noe vi er veldig bekymret for, men det er en hamstringskade så vi får bare vente og se. Han blir helt sikker ikke klar til i morgen (onsdag), og trolig heller ikke til kampen mot Cardiff. Etter det er han forhåpentligvis tilbake, sier klubbens tyske trener.

For Keita er situasjonen bedre, men heller ikke 23-åringen blir klar til onsdagens mesterligamøte mot serberne. Keita har vært satt ut av spill etter en hamstringskade han pådro seg under landslagspausen tidligere denne måneden.

– Naby (Keita) er i gang med trening, men morgendagens kamp kommer helt sikkert for tidlig.

Mane tilbake

Sadio Mané, James Milner og Georginio Wijnaldum ser derimot ut til å rekke kampen på Anfield. Mane sto over mot Huddersfield etter at han brakk tommelen i landslagspausen, men er nå tilbake i full trening. Ifølge Klopp blir Mane spilleklar mot Røde Stjerne.

Milner og Wijnaldum spilte begge i helgen som varm men har slitt med skader.

– Milner ser fin ut, og burde være klar. Gini (Wijnaldum) fikk ett spark på akillesen, men også han burde bli klar, sa LFC-manageren.

LES OGSÅ: Peiling på Champions League og Europa League? Da er dette konkurransen for deg!

KAPTEIN: Liverpools Jordan Henderson.