GODSET: Trener Tor Ole Skullerud klør seg i hodet i pressesonen.

Eliteserie-trener: Jeg sover ikke godt om natten

Redaksjonen

19. mai 2017

EliteserienFotball

Tor Ole Skullerud (46) har fått en stri start i Strømsgodset. Nedrykksstriden påvirker nattesøvnen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter 1-2-tapet mot Stabæk 16. mai, økte kritikken mot treneren og problemene for Strømsgodset. Bare to poeng skiller ned til Lillestrøm under streken.

– Jeg sover ikke godt om natten, men ikke bare fordi vi taper fotballkamper, men fordi jeg også for tiden hoster, sier en åpenhjertig Skullerud.

– Fotball er altoppslukende. Det betyr utrolig mye både for meg personlig og ikke minst Strømsgodset når vi taper. Når vi gjør det, er vi frustrerte. Da er jeg også sur, gretten og misfornøyd. Da er jeg ikke så enkel å ha i hus, innrømmer den tidligere Molde-treneren overfor NTB.