POGBA: Paul Pogba before a national game.

Eliteserie-trener forbyr dette

Ole-Jørgen Wiig

21. april 2017

EliteserienFotball

Viking har slitt tungt i Eliteserien og får bare ikke poeng inn. Nå får de ikke gå med headset heller.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trener Ian Burchnall har nemlig innført forbud mot å bruke mobilen på stadion, gå med caps og øretelefoner.

– Inspirasjonen har jeg nok med meg fra England, men for meg er det viktig å understreke at spillerne er på jobb når de oppholder seg på Viking stadion, enten det handler om trening eller kamp. Og jeg synes ikke noe om fotballspillere som går rundt med baseballcaps, store øreklokker med musikk eller sitter i garderoben og spiller på mobiltelefonen. Jeg fikk ikke en eneste protest da jeg innførte ordningen, og opplever at spillerne har fått et mye bedre samhold når de prater med hverandre, og ikke i mobiltelefonen, sier Viking-treneren til Aftenbladet.

LES OGSÅ: Odd-stjerne avslår ny kontrakt med klubben

Ingen protester fra spillerne

Viking-spillerne aksepterer reglene som den britiske treneren har innført.