Eliteserie-spiller slått ut av Messi & Co. Nå kan han bli solgt til utlandet

Jakob K. Gregersen

29. juni 2019

EliteserienFotball

Lautaro Martínez og Giovani Lo Celso scoret målene da Argentina slo Venezuela 2-0 i kvartfinalen i Copa America. Nå venter vertsnasjon Brasil i semifinalen.

Argentina tok ledelsen på en corner etter ti minutter. Innlegget havnet på bakre stolpe, der Manchester City-stjernen Sergio Agüero klinte til. I boksen ventet Martínez, som satte en fot på ballen som endret retning og gikk i nettet.

Et drøyt kvarter før slutt økte innbytter Giovani Lo Celso til 2-0, bare seks minutter etter at han kom på banen. Venezuela klarte aldri å svare.

Stabæk-spiller Ronald Hernandez spilte hele kampen for Venezuela og har gjort en god figur under mesterskapet.

Flere utenlandske klubber har vist interesse underveis i turneringen.

– Det har begynt å røre seg interesse fra Portugal rundt Ronald. 0-0 mot Brasil blir lagt merke til, sa sportssjef Inge André Olsen til Budstikka (krever innlogging) for noen dager siden.