TIL: Tromsø-flagget vaier i vinden.

Eliteserie-spiller avslår overgang til Tromsø

Ole-Jørgen Wiig

4. mars 2024

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tromsø jakter nye spillere og har den siste tiden jobbet med å hente Kristiansunds Sebastian Jarl (24).

KBK mottok et bud fra TIL på forsvarsspilleren for noen dager siden, et bud som det nyopprykkede Eliteserie-laget avslo.

LES OGSÅ: Skjøt KBK til Eliteserien. Nå er toppscoreren klar for ny klubb

Men nå trenger ikke KBK å bekymre seg for flere henvendelser fra Tromsø.

Jarl har nemlig bestemt seg for å bli værende i Kristiansund.

– Jeg ringte i går og ga den avgjørende beskjeden om at jeg kommer til å bli her. Hadde jeg hatt veldig lyst til å komme meg vekk, kunne KBK lagt til rette for det, men når jeg sier nei og har lyst til å bli her, så legger de den død. Jeg tror begge klubbene har ventet på hva jeg selv har lyst til, sier Jarl til TV 2.

Men 24-åringen innrømmer at det var et vanskelig valg.

– Det har vært veldig mye tankevirksomhet. Det har vært mye frem og tilbake. Jeg har ikke vært helt sikker i meg selv. Til slutt har det ligget på hva jeg føler er riktig, og hva jeg har lyst til. Jeg har fulgt magefølelsen, fortsetter Jarl.

Forsvarsspilleren har ti måneder igjen av kontrakten med KBK.

Han varen av KBKs viktigste spillere sist sesong da de rykket opp fra OBOS-ligaen.

LES OGSÅ: Lyngby med skrekktap i første kamp etter Hoseth