Eliteserie-laget slaktes av Jesper Mathisen: – Har vært katastrofalt svake

Publisert kl13 september 2021 22:33 by Christian August Cederblad

PROFIL: TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen. | NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

– Sesongen deres er jo over – nå har de ingenting å spille for. De kommer ikke til å rykke ned, og de kommer heller ikke til å kjempe om de øverste plassene. Mange hadde tippet de høyt, så de kommer til å skuffe oss også denne sesongen.

Det sier Jesper Mathisen om Vålerenga, ifølge TV 2.

Flere spådde at Vålerenga ville være med å kjempe om Eliteserie-tittelen mot Molde, Bodø/Glimt og Rosenborg denne sesongen, men Dag-Eilev Fagermos mannskap har ikke klart å innfri forventningene. Etter 18 spilte runder ligger Oslo-laget på en skuffende 8. plass, hele ti poeng bak serieleder Molde.

– De hadde store profiler og rolex-klokker og masse greier. Men når det kommer til stykket, har det ikke vært bra. Som for eksempel Vidar Kjartansson og Amor Layouni, de har jo vært katastrofalt svake, mener Mathisen.

VIF: Vålerenga-spiss Vidar Örn Kjartansson.NTB

Frustrert Fagermo

Søndag tapte Vålerenga 3-0 mot Sandefjord.

– Det frustrerer meg at vi er så dårlige. Det er et tungt Vålerenga-lag som ikke flytter seg, og da taper man for hvem som helst. Vi har hatt en fallende tendens over tid, og i dag ble vi usikre og klarte ikke å ha noe press fremover i banen, sa en tydelig frustrert Vålerenga-trener Fagermo til Discovery etter kampslutt.

Liker du odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

SNAKKER MED PRESSEN: Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo.NTB