JUBEL: Lillestrøm-spillerne feirer scoring.

Eliteserie-klubb slet mot Lillestrøm i generalprøven

9. juni 2020

EliteserienFotball

Kristiansund står fortsatt uten seier før sesongstart etter uavgjort 1-1 mot Lillestrøm tirsdag. Sist torsdag ble det 2-4-tap for Molde.

Dermed står Christian Michelsens menn uten seier i treningskampene før de får en meget tøff åpning på Eliteserien 2020, med bortekamp mot Rosenborg 16. juni.

Tirsdag åpnet 1.-divisjonslaget Lillestrøm kampen godt i sin første treningskamp etter koronapausen mot Kristiansund på Åråsen. Selv med tomme tribuner var intensiteten høy gjennom hele oppgjøret.

Etter 23 minutter satte hjemmelaget ballen i mål, men scoringen ble annullert for offside. Thomas Lehne Olsen var en halv meter på feil side da han trillet Daniel Gustafssons sleivskudd inn i mål.

Mot spillets gang scoret Kristiansund etter 37 minutter. Det blokkerte skuddet til Amahl Pellegrino landet i beina til Flamur Kastrati, som hamret ballen i mål fra kloss hold. 1-0 til gjestene var også stillingen til pause.

Tabelltipset: Slik går det med Fagermos Vålerenga

JUBEL: Amahl Pellegrino og Liridon Kalludra.

1-1

Hjemmelaget utlignet da timen passerte. Innbytter Kristoffer Ødemarksbakken skled ballen inn etter en gedigen keepertabbe fra Kristiansund-keeper Serigne Mor Mbaye, som kom inn i pausen.

Mange unggutter fikk muligheten til å vise seg i den andre omgangen, men ingen meldte seg på scoringslisten. Det gjorde at oppgjøret til slutt endte 1-1.

Kristiansund serieåpner mot Rosenborg 16. juni, mens Lillestrøm møter Grorud borte i serieåpningen i 1. divisjon 3. juli.

LILLESTRØMS TRENERAPPARAT: Assistenttrener Petter Myhre (t.v) og hovedtrener Geir Bakke.