Eliteserie-kaptein kan bli tvunget til å legge opp

Publisert kl14 september 2021 10:58 by Jakob K. Gregersen

ELITESERIE-BALLEN: Her før avspark. | NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

– Tanken om at jeg må finne på noe annet har slått meg.

Det sier Odd-kaptein Steffen Hagen til Eurosport.

Om det var én mann du kunne stole på at var i Odds lagoppstilling de siste ti årene så var det nettopp Hagen. Fra 2009 til og med 2012 spilte han samtlige kamper for klubben – uten skade eller karantene.

Det siste året har derimot skadene satt en stopper for Odd-kapteinen. Potensielt kan det tvinge ham til å legge opp.

– Jeg er et stykke unna fortsatt. Kanskje det som skal gro har grodd i oktober eller november. Vi får vi se. Jeg skal prøve gradvis å komme meg ut på feltet med fysio i begynnelsen av denne måneden, for å se hvordan det er å ha på fotballskoene og røre ballen, sier han.

Det er en skade i tåen som til slutt måtte opereres som sørlendingen nå trener seg opp fra.

– Om foten blir bra igjen etter operasjonen vet jeg ikke sikkert før jeg har latt det gro lengre tid. I november eller desember får jeg kanskje en følelse på om det er mulig eller ikke. Da kan jeg kanskje allerede være tilbake, eller så kan det hende det ikke går.

ODD-KAPTEIN: Steffen Hagen.NTB