EKSPERT: Joacim Jonsson har fulgt norsk fotball tett fra både innsiden og utsiden det siste tiåret.

Ekspert: Dette er de verste signeringene i Eliteserien

Jakob K. Gregersen

20. mai 2017

EliteserienFotball

Joacim Jonsson har i en årrekke fulgt norsk fotball tett. Nå har han listet opp de spillerne han mener er årets verste signeringer hittil.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den tidligere sportssjefen i Fredrikstad jobber for tiden som ekspert i Nordicbet hvor han har lagt ut en innlegg om de svakeste spillersigneringene.

På listen finner vi tre angreppspillere og én forsvarer.

1. Valmir Berisha – Aalesund.

Ble hentet til AaFK foran denne sesongen, men har ennå til gode å imponere. Han kun startet én kamp hittil og står med null mål.

– Berisha har nesten ikke spilt seniorfotball, og dette er en råsjanse som AAFK har tatt. Berisha er en ”målsnik”, ingenting annet, men der har klubben allerede ”Mos”. Jeg klarer heller ikke se at han plutselig skulle få det å løsne nå. Syltynt håndverk av AAFK, skriver Jonsson om den tidligere Roma-, Panathinaikos- og Cambuur-spilleren.

2. Slobodan Vuk

Ble hentet inn som erstatter for Sofien Moussa for relativt mye penger. Har heller ikke scoret og har kun vært på banen i to kamper på grunn av skade.

Jonsson er uansett ikke imponert:

– Denne sesongen gjør Tromsø nok en merkelig signering. Millioninvesteringen Slobodan Vuk har sett alt annet enn bra ut i oppkjøringen. Han uttalte selv at han var bedre trent enn noensinne og at han satte det fysiske i høysetet. Da lurer jeg på hvordan Vuk så ut tidligere, for han har sett treg og tung ut i TIL-drakten. Det som overrasker meg er at TIL nok en gang går i fellen og investerer i en spiller uten å ha scoutet han nok. Det vil sjokkere meg om Vuk skyter TIL oppover på tabellen.

LES OGSÅ: Eliteserie-klubb lanserer eget kondom