BESTEMT: Trener Lars Bohinen.

Ekspert slaktet Sandefjord. Da tok Bohinen gamleklubben i forsvar

Ole-Jørgen Wiig

26. april 2018

EliteserienFotball

Slo tilbake.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Onsdag smalt nyheten om at Sandefjord sparket hovedtrener Magnus Powell etter kun seks seriekamper.

Powell ble ansatt som ny hovedtrener i Sandefjord 16. januar. Ifølge Sandefjords pressemelding ble arbeidsforholdet avsluttet etter en «totalvurdering, basert på manglende resultater og i dialogen med spillergruppen».

Sandefjord ligger på 12. plass i Eliteserien. Det er kun blitt fem poeng hittil, og klubben har sluppet inn flest mål av alle: 16.

– Sirkusfolk

Ekspert Joachim Jonsson reagerer kraftig på måten Sandefjord har håndtert ansettelsesprosessen av ny trener etter at Lars Bohinen forsvant til Aalesund. Han mener ledelsen i klubben ikke har gjort en god nok jobb når de sparker Powell etter seks kamper.

– Herregud Sandefjord. For en klubb. Det er jo dere som ansatt en 4-4-2 trener til et lag som har vedtatt å spille med 3-backs linje. De som ansatt Powell bør prøve på et speilbilde i kveld. Dette bare bekrefter meg hvor mye sirkusfolk som sitter i styre og stell, tvitret Jonsson onsdag kveld.

Det fikk Bohinen til å reagere som tok gamleklubben i forsvar. Du kan lese hele utvekslingen på Twitter mellom de to nederst i saken.

Er du Norges beste odds-spiller? Meld deg på NM i Odds her!