2013: Norges startellever i VM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Norge og Island på Ullevaal stadion tirsdag. Foran fra venstre: Per Ciljan Skjelbred, Omar Elabdellaoui, Tom Høgli, Tarik Elyounoussi og keeper Rune Almenning Jarstein. Bak fra venstre: Alexander Tettey, Stefan Johansen, Daniel Braaten, Ola Kamara, Tore Reginiussen og kaptein Brede Hangeland.

Nordmannens klubb kan flytte til en helt annen by

1. november 2017

Rundt 200 mil unna.

Ola Kamara scoret i sjette minutt da hans Columbus Crew sikret seg et godt utgangspunkt med 4-1 over New York City i MLS-sluttspillets kvartfinale.

Men kampens første scoring sto Kamara for da han med høyrefoten da han sendte et skudd av gårde nede i venstre hjørne etter seks minutter.

Etter pause fikk New Yorks Alexander Callens rødt kort, og Columbus Crew la på til 2-0 og 3-0 etter scoringer av Artur og Justin Meram. Lagets tredje scoring ble assistert av Kamara.

Tidligere Valencia-, Barcelona og Atletico Madrid-spiller David Villa reduserte for gjestene, men Harrison Afful la på til 4-1 på overtid.

Kommende søndag skal den avgjørende andre kampen i kvartfinalen spilles i New York. Vinneren går videre til Eastern Conference-finalen mot enten New York Red Bulls eller Toronto.

Visste du at man kan se masse fotballkamper, blant annet MLS, helt gratis? Klikk her for full oversikt!