CITY: Pep Guardiola på sidelinjen.

Etter dramaet freste Guardiola: – Det er ikke akseptabelt

Ole-Jørgen Wiig

25. oktober 2017

FotballPremier League

Misfornøyd.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester City måtte ut i straffesparkkonkurranse mot Wolverhampton etter 120 målløse minutter, men redninger av City-keeper Claudio Bravo sørget for at de lyseblå gikk til kvartfinale.

I ordinær tid og i ekstraomgangene slet City periodevis tungt mot et svært reservepreget Wolverhampton. Ulvene, som leder engelske Championship, startet kun med to av sine faste spillere. Likevel gjorde laget livet meget surt for Premier League-lederen, som utover i kampen tok i bruk store deler av sitt stjernegalleri.

Etter kampen var Guardiola svært misfornøyd med ballen, som er en annen type enn den som brukes i Premier League.

– Det er ikke akseptabelt. Ballen var uakseptabel for en turnering på et så høyt nivå, sa Guardiola etter kampen, ifølge Soccerway.

– Den er for lett, den beveger seg overalt, det er ikke en god ball. Det er umulig å score med en slik ball. Jeg sier dette fordi vi vant, jeg kommer ikke unnskyldninger.

– Alle mine spillere sa: «Hva er dette?». Jeg beklager, men dette er ikke en seriøs ball for en slik turnering, fortsetter han.

Kampen forble målløs gjennom 120 minutter, til tross for at både Wolves og City hadde flere kjempesjanser til å score. Ufortjent hadde det ikke vært om Wolverhampton avgjorde kampen før straffesparkkonkurransen, men slik gikk det ikke.

LES OGSÅ: Så enkelt ser du Chelsea og Tottenham i kveld