MÅL: Dortmunds Nuri Sahin feirer scoring i Champions League.

Dortmund-krisen fortsetter

Ole-Jørgen Wiig

9. desember 2017

Ikke bra!

Borussia Dortmund er inne i en ordentlig blindgate. Lørdagens 1-2-tap hjemme mot Werder Bremen var den åttende strake kampen uten seier i Bundesliga.

Storklubbens forrige seier i serien kom 30. september da det ble 2-1 mot Augsburg. Siden den gang har Dortmund kun tatt begredelige tre av 24 mulige poeng.

Lørdag kom laget under da Maximilian Eggestein satte inn 1-0 for Werder Bremen. Pierre-Emerick Aubameyang utlignet til 1-1 etter 58 minutter, men Theodor Gebre Selassie sikret gjestene seieren med sin 2-1-scoring sju minutter senere.

Dortmund, som hadde sin beste sesongstart noensinne med seks seirer på de sju første seriekampene, har sunket som en stein på tabellen. Lørdagens tap gjør at laget ligger på sjuendeplass med 22 poeng.

Peter Bosz sitter nå svært utrygt som Dortmund-trener. Nederlenderen tok over etter Thomas Tuchel i sommer.