SE OPP FOR DISSE: Ifeanyi Mathew, Flamur Kastrati og Bård Finne er blant spillerne man skal se ekstra nøye opp for i Eliteserien 2017.

Disse spillerne må du se opp for i år

Jakob K. Gregersen

3. april 2017

EliteserienFotball

Eliteserien 2017 er endelig i gang. Det betyr nye bekjentskap, nye gjennombrudd og masse deilig fotball i vente. Før seriestart spurte vi flere av de største personlighetene i Eliteserien om hvilke spillere fra deres klubb som vil ta ligaen med storm.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Azar Karadas, Brann:

– Kan jeg si meg selv? Neida… Vi har en jevn og god tropp, så det er litt vanskelig. Jeg håper en av unggutta kan ta steg og markere seg.

Morten Morisbak Skjønsberg, Stabæk:

– Vi har fått inn El-Hadji Ba (tidligere Sunderland og Charlton jou.anm) som vi ikke har sett så mye av, men som jeg tror blir viktig for oss. Vi har fått inn en belgier som heter Jonathan Lumanza som har noen kvaliteter som er veldig bra. Ohi Omoijuanfo har tatt steg i vinter og Moussa Njie er alltid morsom med sine driblinger. Tonny Brochmann har også kommet inn. I tillegg har vi flere i backrekken som kan gjøre det bra.

FOR SUNDERLAND: Manchester Citys Javi Garcia (t.v) og nåværende Stabæk-spiller El-Hadji Ba tilbake i 2013.

 

LES OGSÅ: Grindheim: Dette skiller Deila fra Rekdal

Frode Kippe, Lillestrøm:

– Det er litt vanskelig å spå. Vi har mange spillere som er litt ferske. Vi har Ifeanyi Mathew på midten som var god i fjor og som kommer til å ta ytterligere steg. Det er en klassespiller og har kanskje vært vår beste frem til nå. Vi har også flere som har kommet fra lavere divisjoner, men det er vanskelig å peke på noen helt konkrete.

André Danielsen, Viking:

Samuel Adegbenro! Jeg håper han får et skikkelig gjennombrudd i år.

LES OGSÅ: Ingebrigtsen: – Denne Eliteserie-kometen ville jeg hentet til RBK