Dette sier Pochettino om å ta over Manchester United

Publisert kl23 november 2021 23:36 by Ole-Jørgen Wiig

SJEF: Paris Saint-Germain-trener Mauricio Pochettino. | Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken i Manchester United, har Paris Saint-Germain-trener Mauricio Pochettino (49) seilt opp som storfavoritt til å ta over.

Tirsdag måtte argentineren svare på de heftige spekulasjonene om hans fremtid på pressekonferansen i forkant av Champions League-kampen mot Manchester City.

– Jeg trodde det var klart. Jeg har sagt at jeg har kontrakt til juni 2023. Det gjelder denne sesongen og den neste. Jeg er lykkelig i PSG. Det er et faktum. Det er ikke oppe til debatt. Jeg er lykkelig i PSG. Jeg elsker klubben og dens tilhengere. Vi har 11 poengs ledelse i Ligue 1, og vi kjemper for å gå videre i Champions League. Det er det jeg er opptatt av, sa Pochettino.

Tirsdag kveld meldte flere britiske medier at Manchester United har tatt kontakt med tidligere Barcelona-trener Ernesto Valverde om å lede klubben ut sesongen.

Vakre scoringer sørget for ny Bodø/Glimt-seier!